Πώς να διπλώσετε το Baby Grows: Ο απόλυτος οδηγός

How to Fold Baby Grows: The Ultimate Guide

Ως γονείς, μας αρέσει να παρέχουμε στα μικρά μας τα καλύτερα από όλα, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων. Αυτή η ανάρτηση στο blog θα εξετάσει μια σημαντική πτυχή της φροντίδας των βρεφικών ρούχων: το δίπλωμα και την αποθήκευση των babygrows.

Μαθαίνοντας τις καλύτερες πρακτικές διπλώματος και τεχνικές αποθήκευσης, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων του μωρού σας και να τα διατηρήσετε να φαίνονται καινούργια για περισσότερο καιρό. Θα εξασφαλίσετε επίσης έναν πιο τακτοποιημένο χώρο, ο οποίος μπορεί να ωφελήσει τη συνολική σας διάθεση και υγεία. 

Διατήρηση της κατάστασης των ρούχων του μωρού σας

Το σωστό δίπλωμα και η σωστή αποθήκευση των ρούχων του μωρού σας μπορεί να φαίνεται σαν μια περιττή αγγαρεία, αλλά πραγματικά βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας των ρούχων του μικρού σας. Τα μωρά μεγαλώνουν εν ριπή οφθαλμού και καθώς ξεπερνούν τα ρούχα τους, ίσως θελήσετε να τα αποθηκεύσετε είτε για ενθύμιο είτε αν σκοπεύετε να αποκτήσετε περισσότερα παιδιά.

Μαθαίνοντας να διπλώνετε σωστά τα βρεφικά ρούχα, μπορείτε να αποφύγετε περιττές τσακίσεις και φθορές, γεγονός που εξασφαλίζει ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για την επόμενη φορά που θα θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε. 

Διατηρώντας τα πράγματα τακτοποιημένα

Ως πολυάσχολος γονιός, γνωρίζετε ότι η διατήρηση της τάξης στο σπίτι σας είναι σημαντική για τη διατήρηση της αίσθησης της ειρήνης και της τάξης, παρόλο που μπορεί να αποτελεί πρόκληση. Διπλώνοντας και αποθηκεύοντας πραγματικά τα βρεφικά σας ρούχα με ένα σύστημα, θα εξοικονομήσετε συνολικά χρόνο και θα μειώσετε την ακαταστασία. Δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε μέσα σε ακατάστατους σωρούς ρούχων για να βρείτε το συγκεκριμένο κομμάτι που ψάχνετε. 

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε σε ένα αγχωτικό πρωινό είναι να προσπαθείτε να εντοπίσετε το αγαπημένο babygrow του μωρού σας μέσα σε ένα χαοτικό συνονθύλευμα ρούχων. Έχοντας τα πάντα οργανωμένα, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όσα βρεφικά ρούχα χρειάζεστε χωρίς να προσθέσετε επιπλέον άγχος στην ημέρα σας.

Διαφορετικοί τρόποι διπλώματος των babygrows

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι για να διπλώσετε τα babygrows. Ας δούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές διπλώματος. 

1. Το παραδοσιακό δίπλωμα

παραδοσιακή αναδίπλωση

Η παραδοσιακή δίπλωση είναι ίσως η πιο γνωστή μέθοδος διπλώματος, καθώς είναι απλή και αποτελεσματική. Για αυτή την αναδίπλωση, τοποθετήστε το babygrow σε μια επίπεδη καθαρή επιφάνεια. Στη συνέχεια, διπλώστε τη μία πλευρά πάνω στην άλλη πλευρά και διπλώστε τα μανίκια προς το κέντρο. Φέρτε τα κάτω πόδια του babygrow προς τα πάνω και, στη συνέχεια, διπλώστε το babygrow άλλη μια φορά οριζόντια, δημιουργώντας μια τακτοποιημένη και συμπαγή πτυχή. 

2. Το "δίπλωμα και το ρολό 

Η αναδίπλωση και το ρολό

Για τους γονείς που βρίσκονται πάντα εν κινήσει, η τεχνική "δίπλωμα και ρολό" μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εξοικονόμησης χρόνου. Όπως και πριν, απλώστε το babygrow σε επίπεδη θέση και διπλώστε τη μία πλευρά πάνω στην άλλη. Στη συνέχεια, διπλώστε τα μανίκια προς το κέντρο. Από εκεί αρχίζετε να τυλίγετε το babygrow από κάτω μέχρι το babygrow να σχηματίσει μια δέσμη υφάσματος που μοιάζει με ρολό κανέλας. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης εξαιρετική για την εξοικονόμηση χώρου.

Συμβουλή: η μέθοδος διπλώματος και τυλίγματος συνιστάται ακόμη και για τη συσκευασία βαλίτσας ενηλίκων, καθώς όχι μόνο εξοικονομεί χώρο, αλλά βοηθά επίσης στην αποφυγή των ρυτίδων που έρχονται μαζί με τις συνήθεις μεθόδους διπλώματος.

3. Το δίπλωμα KonMari 

Το δίπλωμα KonMari

Η μέθοδος αυτή, που πήρε το όνομά της από τη γνωστή ειδική σε θέματα οργάνωσης Marie Kondo, περιλαμβάνει το δίπλωμα του μωρουδιακού στη μέση κατά μήκος και, στη συνέχεια, το δίπλωμα των μανικιών κατά μήκος του σώματος. Από εδώ και πέρα η Marie συνιστά να διπλώνετε το babygrow στη μέση οριζόντια και στη συνέχεια πάλι στα τρία. Αυτό θα πρέπει να δημιουργήσει ένα μικρό συμπαγές ορθογώνιο που θα πρέπει να στέκεται κάθετα μόνο του. Αυτή η μέθοδος διπλώματος απαιτεί περισσότερες πτυχώσεις από άλλες τεχνικές και μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα και κουραστική. Ωστόσο, το δίπλωμα KonMari είναι γνωστό ότι αποτρέπει τις ρυτίδες, εξοικονομεί χώρο και σας βοηθά ακόμη και να εκφράσετε περισσότερη ευγνωμοσύνη προς τα ρούχα σας. 

4. Το "όχι δίπλωμα 

Αν προτιμάτε να είστε λίγο πιο χαλαροί στις μεθόδους διπλώματος, το 'no fold' μπορεί να είναι για εσάς. Απλώς τοποθετήστε το babygrow επίπεδο και στοιβάξτε περισσότερα babygrows από πάνω, σαν μια στοίβα τηγανίτες. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να διπλώσετε καθόλου το babygrow και μπορείτε απλά να ξεφυλλίζετε τα στρώματα του babygrow για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ιδέες αποθήκευσης βρεφικών φυλλαδίων 

Τώρα που εξετάσαμε μερικές διαφορετικές μεθόδους διπλώματος, ας εξερευνήσουμε μερικούς τρόπους για να αποθηκεύσετε τα διπλωμένα βρεφικά σας ρούχα. Αυτό θα σας βοηθήσει περαιτέρω να διατηρήσετε την ντουλάπα του μωρού σας τακτοποιημένη και προσβάσιμη. 

1. Βελτιστοποίηση των συρταριών

Η βελτιστοποίηση του χώρου στα συρτάρια είναι ένα μεγάλο μέρος της οργάνωσης των βρεφικών σας ρούχων. Όπως προτείνει η Marie Kondo, δοκιμάστε να αποθηκεύετε τα διπλωμένα babygrows σας κάθετα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βλέπετε κάθε κομμάτι και να έχετε πρόσβαση σε αυτό χωρίς να ενοχλείτε τα υπόλοιπα διπλωμένα babygrows. Μπορείτε ακόμη και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, ταξινομώντας τα babygrows ανάλογα με το μέγεθος, το σχέδιο ή το χρώμα. 

2. Κάθετη αποθήκευση

Οι κάθετες λύσεις αποθήκευσης, όπως τα ράφια, είναι εξαιρετικές για την εξοικονόμηση χώρου και μπορούν να αποτελέσουν μια τέλεια λύση για μικρά παιδικά δωμάτια ή σπίτια. Από την άλλη πλευρά, οι κατακόρυφες κρεμαστές διοργανωτές, όπως οι ντουλάπες, δεν απαιτούν καθόλου αναδίπλωση και μπορούν να αποτελέσουν μια εύκολη μέθοδο εξοικονόμησης χρόνου. 

Μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα να έχετε μερικούς γάντζους τοίχου γύρω από το παιδικό δωμάτιο του μωρού σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να κρεμάσετε τα ρούχα του μωρού σας για την επόμενη μέρα σε κοινή θέα με εύκολη πρόσβαση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνα τα σούπερ πρωινά.

Κρεμαστά babygrows

Περαιτέρω ανάγνωση

Για περισσότερες γνώσεις σχετικά με τα babygrows και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το μωρό, μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα χρήσιμα άρθρα: 

Βρεφικά φυτά που θα αγαπήσετε εσείς και το μωρό σας

Ελπίζουμε ότι αυτός ο απόλυτος οδηγός αναδίπλωσης και αποθήκευσης των babygrow σας βοήθησε ως γονείς. Διπλώνοντας και αποθηκεύοντας σωστά τα babygrows σας, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ποιότητά τους και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε έναν πιο τακτοποιημένο χώρο. 

Στο Zipster φροντίζουμε να παρέχουμε στους γονείς πολυτελή, βιώσιμα και πρακτικά babygrows που κυκλοφορούν σε όλα τα διαφορετικά είδη διασκεδαστικών χρωμάτων και σχεδίων. Κάντε τα πρώτα βήματα προς τη δημιουργία μιας μοντέρνας και πρακτικής βρεφικής γκαρνταρόμπας εξερευνώντας τη γκάμα των babygrows μας στο Zipsterbaby.com.

Καλή αναδίπλωση και οργάνωση - Κατάστημα Zipster's Babygrows σήμερα!

Εξερευνήστε το Zipster Baby blog για περισσότερους οδηγούς αγοράς, ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και το μωρό σας...

Ανάγνωση επόμενη

What to Look for When Buying Swimwear for Your Baby
Baby Sleeping Bags: Your Complete Buying Guide

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.