gift

Καλύτερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας για νέες μαμάδες

Best Mother’s Day Presents for New Mums - Zipster

Με τη Γιορτή της Μητέρας να είναι προ των πυλών, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έκπληξη στη νέα μαμά της ζωής σας με κάτι που θα της φτιάξει τη μέρα. Κάτι προσεγμένο και στοργικό. Κάτι που θα της δείξει πόσο πολύ αγαπάτε και εκτιμάτε όλα όσα κάνει για εσάς και την οικογένειά σας. 

Αλλά τι πρέπει να χαρίσετε στη γυναίκα που αξίζει τον κόσμο και ακόμα περισσότερα; Μείνετε εδώ για τα 5 κορυφαία δώρα μας για τη Γιορτή της Μητέρας - εγκεκριμένα από τη μαμά! 

1. Ημέρα σπα

Αν υπάρχει κάτι που οι νέες μητέρες είναι - είναι η κούραση. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο με μια εκδρομή στο σπα, όπου μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί;

Το σπουδαίο με ένα δώρο μακριά από το σπίτι είναι ότι κάνει επίσημα το σύντροφό σας εκτός υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απολαύσει λίγο χρόνο για τον εαυτό του χωρίς να ανησυχεί για την φροντίδα των αναγκών όλων των άλλων. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από έναν χαλαρωτικό χρόνο μόνοι τους χωρίς διακοπές. Και ακόμη καλύτερα, η μαμά θα νιώθει ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μετά τη συνεδρία της - ιδανική για να περάσει το υπόλοιπο της ημέρας με τη λατρευτή οικογένειά της. 

2. Ασορτί σετ για τη μαμά

Αν η σύντροφός σας είναι συνήθως εκείνη που προμηθεύεται τα ρούχα του μωρού σας, γιατί να μην της κάνετε έκπληξη αυτή τη Γιορτή της Μητέρας με ένα ασορτί σετ μωρού και μαμάς; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να λιώσει η καρδιά της μαμάς από το να έχετε ασορτί πιτζάμες με το μικρό της μίνι. 

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ασορτί σετ για τη μαμά που ταιριάζουν σε όλους. Αν η σύντροφός σας είναι μεγάλη θαυμάστρια των τολμηρών και πολύχρωμων σχεδίων, γιατί να μην κάνετε δώρο σε εκείνη και τη μικρή σας τις ροζ λεοπάρ πιτζάμες μας; Αν της αρέσουν τα ουδέτερα και διακριτικά χρώματα, κάντε της δώρο το σετ Jungle. Περιηγηθείτε στα τελευταίες επιλογές για να βρείτε ένα σετ πιτζάμας ιδανικό για τη μαμά. 

3. Πρωινό στο κρεβάτι

Αφού αφήσετε τη μαμά να κοιμηθεί το πρωί της Γιορτής της Μητέρας, κάντε της έκπληξη με πρωινό στο κρεβάτι. Παρόλο που αυτό μπορεί να μη σας φαίνεται πολύ, η νέα μαμά στη ζωή σας θα σας είναι τόσο ευγνώμων που είναι αυτή που θα την φροντίσετε για μια φορά. Αν χρειάζεστε έμπνευση, δοκιμάστε να της φτιάξετε τηγανίτες, αυγά Benedict, αβοκάντο στο τοστ ή οτιδήποτε άλλο ξέρετε ότι της αρέσει. Αλλά μην ξεχάσετε το καθάρισμα! Το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει μια νέα μαμά είναι να ξυπνήσει σε μια βρώμικη κουζίνα. 

4. Φωτογράφηση μητρότητας

Πολλές νέες μαμάδες έχουν αμέτρητες φωτογραφίες των μωρών τους, αλλά σχεδόν καμία με τους δυο τους μαζί. Εκτός από μερικές selfies εδώ κι εκεί, καμία μητέρα δεν πρέπει να στερείται όμορφες φωτογραφίες της ίδιας και των παιδιών της. Και ενώ μπορεί να λέτε συνέχεια στον εαυτό σας να αρχίσετε να γίνεστε καλύτερη στο να βγάζετε φωτογραφίες της οικογένειάς σας, γιατί να μην το αφήσετε στους επαγγελματίες και να προγραμματίσετε μια φωτογράφιση μητρότητας; 

Οι συνεδρίες φωτογράφησης μητρότητας συνήθως πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους ή στην άνεση του σπιτιού σας. Σπάνια διαρκούν περισσότερο από μία ώρα και είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προσφέρετε στη μαμά φωτογραφίες που θα αγαπάει για πολλά χρόνια. Μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν όμορφα σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ ή σε μια ωραία κορνίζα, δεδομένης της επαγγελματικής τους ποιότητας. Ψάξτε στο διαδίκτυο για τοπικούς φωτογράφους που ειδικεύονται στις συνεδρίες μητρότητας για να βρείτε ένα στυλ που πιστεύετε ότι θα της αρέσει. 

5. Κάτι που της δίνει χαρά

Οι πιθανότητες είναι ότι η μαμά έχει βάλει τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά της στην άκρη από τότε που ήρθε το μικρό σας. Γιατί λοιπόν να μην γιορτάσετε τη μαμά γι' αυτό ακριβώς που είναι, ενθαρρύνοντάς την να κάνει κάτι που της δίνει χαρά; Ανάλογα με τη μαμά της ζωής σας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια συνδρομή για γιόγκα σε ένα τοπικό στούντιο ή νέα είδη τέχνης για να τη βοηθήσουν να γίνει δημιουργική. Χαρίζοντάς της κάτι που αγαπάει πραγματικά, της δείχνετε ότι όχι μόνο την εκτιμάτε, αλλά εκτιμάτε τα πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη. 

Ενώ το να είσαι μητέρα είναι υπέροχο, είναι επίσης σημαντικό να θυμάσαι και τα άλλα κομμάτια της γυναίκας που αγαπάς. Σκεφτείτε τα πράγματα που απολάμβανε η μαμά πριν έρθει το μωρό και ενθαρρύνετέ την να ασχοληθεί ξανά με αυτά.

 

 

 

 

Ανάγνωση επόμενη

How Do I Get My Baby To Sleep Through the Night? - Zipster
5 Thoughtful Father's Day Gift Ideas for New Dads

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.