Top 15 ιδέες δώρων για νέες μαμάδες

Top 15 Gift Ideas for New Mums

Η αγορά ενός δώρου για κάποιον ξεχωριστό δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Θέλετε να επιλέξετε κάτι που θα τους αρέσει, κάτι που θα είναι χρήσιμο και θα δείχνει πόσα σημαίνουν για εσάς. Αν το άτομο για το οποίο αγοράζετε ένα δώρο είναι μια νέα μαμά, κάθε ένα από αυτά τα κριτήρια γίνεται ακόμη πιο σημαντικό και θέλετε να είστε σίγουρη ότι διαλέγετε κάτι που κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη ή πιο άνετη.

Έχουμε τις 15 κορυφαίες ιδέες δώρων που είναι ιδανικές για νέες μαμάδες.

Άνετο γυναικείο σετ πιτζάμας

Η αίσθηση της κούρασης είναι μέρος της ζωής ως νέα μαμά, οπότε γιατί να μην τους χαρίσετε ένα μαλακό και άνετο γυναικείο σετ πιτζάμας για να αγκαλιάζονται; Ακόμα κι αν δεν κοιμούνται όσο συνήθως, τουλάχιστον μπορείτε να βοηθήσετε να διασφαλίσετε ότι θα ξεκουραστούν καλά. Μπορείτε να πάτε αυτό το δώρο ένα βήμα παραπέρα και να πάρετε ένα ασορτί σετ ύπνου για τη μαμά και το μωρό.

Μόνωση κούπας καφέ

Επειδή μια νέα μαμά βρίσκεται διαρκώς εν κινήσει και συχνά δεν μπορεί να καθίσει για πολλή ώρα, μια μονωμένη κούπα καφέ είναι ιδανική. Αυτή θα κρατήσει το ρόφημά της ζεστό για ώρες, ώστε να μη χρειάζεται να το ζεσταίνει συνεχώς στο φούρνο μικροκυμάτων.

Πολυτελή προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν ξοδεύουν συχνά για τον εαυτό τους. Οι νέες μαμάδες μπορεί συχνά να υποφέρουν από ξηρό δέρμα, οπότε φροντίστε να αναζητήσετε προϊόντα που είναι πλούσια και ενυδατικά. Μια μάσκα χειλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μια πλούσια κρέμα νύχτας είναι εξαιρετικά παραδείγματα.

Κουβέρτα

Να μια ιδέα για δώρο που δεν απαιτεί να ξέρετε τίποτα για το μέγεθος ή ακόμα και για τη διακόσμηση του σπιτιού. Χαρίζοντας μια χοντρή και βελούδινη ριχτή κουβέρτα σε ουδέτερο χρώμα θα είναι ένα πολύ αγαπημένο αντικείμενο για κάθε νέα μαμά.

Βελούδινες παντόφλες

Και μιλώντας για άνεση, ένα ζευγάρι παντόφλες σπιτιού είναι μια άλλη εξαιρετική ιδέα. Οι πιθανότητες είναι ότι η νέα μαμά θα περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων εβδομάδων ή και μηνών, οπότε γιατί να μην διασφαλίσετε ότι θα είναι άνετη; Αναζητήστε ένα ζευγάρι με αξιοπρεπείς σόλες, ώστε να παρέχουν καλό κράτημα στο σπίτι.

Σετ σεντονιών μπαμπού υψηλής ποιότητας

Ένα σετ σεντόνια μπαμπού υψηλής ποιότητας θα είναι ελαφρύ, αναπνέει και θα πλένεται καλά, πράγμα που σημαίνει ότι όταν θα έχει την ευκαιρία να κοιμηθεί θα είναι τυλιγμένο σε άνεση και απαλότητα.

Τσάντα πάνας

Μια τσάντα πάνας είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε νέα μαμά, και ακόμη και αν έχει ήδη μία, είναι πάντα βολικό να έχει δύο για να αλλάζει μεταξύ τους. Μερικές συμβουλές κατά την αναζήτηση της τέλειας τσάντας πάνας είναι να αναζητήσετε μια με ποικιλία διαφορετικών τμημάτων με κουμπώματα ή φερμουάρ, που θα βοηθήσουν τις μαμάδες να παραμείνουν οργανωμένες.

Βιβλία για νέες μαμάδες

Το να γίνετε μαμά είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή στη ζωή, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ τρομακτική. Το να χαρίσετε σε μια νέα μαμά μερικά βιβλία για μωρά/γονείς θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να ηρεμήσει το μυαλό της και να απαντήσει στις πιεστικές ερωτήσεις της.

Κομψή τσάντα

Σίγουρα μια τσάντα πάνας είναι απαραίτητη για τις νέες μαμάδες, αλλά τι γίνεται με τα πράγματά της; Μια κομψή τσάντα χειρός που μπορεί να φορεθεί στον ώμο ή σταυρωτά είναι ιδανική για να αποθηκεύει όλα τα απαραίτητα είδη της ξεχωριστά από τα είδη του μωρού. Αναζητήστε ένα υλικό/υφάσμα που καθαρίζεται εύκολα.

Διαχυτής δωματίου

Γνωρίζατε ότι η μυρωδιά μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να χαλαρώσει; Αυτό είναι το όλο σκεπτικό πίσω από έναν διαχυτήρα δωματίου, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα αιθέρια έλαια σε αυτόν. Φροντίστε επίσης να συμπεριλάβετε μερικά διαφορετικά έλαια μαζί με τον διαχυτήρα, ώστε να μπορεί να αρχίσει να τον χρησιμοποιεί αμέσως.

Συνδρομητικό κουτί

Αντί για ένα μόνο δώρο, γιατί όχι ένα ολόκληρο έτος δώρων; Μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδρομητικό κουτί που μιλάει για εκείνη και τα ενδιαφέροντά της.

Πιπίλα ύπνου για το μωρό

Εντάξει, κλέβουμε λίγο με αυτό το δώρο, αλλά ας το παραδεχτούμε, ένα ευτυχισμένο μωρό που κοιμάται ισοδυναμεί με μια ευτυχισμένη μαμά. Πολλές διαφορετικές πιπίλες ύπνου μπορούν να βοηθήσουν το μικρό τους, οπότε κάντε την έρευνά σας για να βρείτε μία με καλά σχόλια.

Εξατομικευμένο κολιέ

Ένα εξατομικευμένο κολιέ θα είναι ένα δώρο που θα αγαπάει και θα κρατάει για πάντα. Θα μπορούσε να γράφει το όνομα του μωρού της, θα μπορούσε να είναι τα αρχικά της και του μωρού, ή ακόμα και απλά "μαμά".

Εξατομικευμένο ημερολόγιο

Ένα εξατομικευμένο ημερολόγιο είναι ένα άλλο δώρο που θα αποδειχθεί χρήσιμο και θα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ημερολόγιο που τραβάει τα βλέμματα

Ένα πράγμα που συχνά αρέσει στις νέες μητέρες να κάνουν είναι να κρατούν ημερολόγιο ή ημερολόγιο. Μπορεί να είναι για τον εαυτό τους ή ίσως για να το δώσουν στο μωρό τους μια μέρα όταν αυτό μεγαλώσει.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για μια ιδέα δώρου

Χάρη σε αυτές τις ιδέες, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το τι να αγοράσετε στη νέα μαμά της ζωής σας.

 

 

 

 

Ανάγνωση επόμενη

All You Need to Know About Elf on the Shelf
How to Dress a Newborn in Winter

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.