Το Zipster Πρόκληση σχεδιασμού

The Zipster Design Challenge

Αυτόν τον Φεβρουάριο, ξεκινήσαμε μια συναρπαστική πρόκληση σχεδιασμού, καλώντας το κοινό μας να ονειρευτεί ένα ολοκαίνουργιο Zipster εκτύπωση. Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική, με πάνω από 200 φανταστικές συμμετοχές να καταφθάνουν από όλες τις γωνιές του Zipster οικογένεια μας!

Η πρόκληση

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με μια συναρπαστική αποστολή: σχεδιάστε ή περιγράψτε ένα νέο Zipster εκτύπωση. Εντυπωσιαστήκαμε από τη δημιουργικότητα και το πάθος που έδειχνε κάθε συμμετοχή. Από περίπλοκες χειροποίητες εικονογραφήσεις μέχρι κομψή ψηφιακή τέχνη, η ποικιλία και η φαντασία που παρουσιάστηκε ήταν πραγματικά εμπνευσμένες.

Περιορισμός στους φιναλίστ

Η επιλογή μόλις 10 φιναλίστ από μια τόσο απίστευτη δεξαμενή ταλέντων δεν ήταν εύκολη. Κάθε φιναλίστ έφερε ένα μοναδικό όραμα στο τραπέζι, αντανακλώντας ένα ευρύ φάσμα στυλ και ιδεών. Συνεργαστήκαμε στενά με τον καθένα από αυτούς για να μετατρέψουμε τα σχέδιά τους σε σχέδια κατάλληλα για τα Zipsters μας. Αυτή η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα δέκα εκπληκτικά και διαφορετικά σχέδια που αντιπροσώπευαν υπέροχα τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας.

Από το σχέδιο στο ύφασμα

Μόλις οριστικοποιήθηκαν τα σχέδια, εκτυπώθηκαν πάνω στο ύφασμα μπαμπού μας και κατασκευάστηκαν σε αξιολάτρευτα Zipsters. Οργανώσαμε μια φωτογράφιση για να παρουσιάσουμε κάθε σχέδιο σε όλο του το μεγαλείο. Η φωτογράφιση ήταν μια απόλυτη απόλαυση, αποτυπώνοντας τη γοητεία και την ατομικότητα κάθε σχεδίου.

Γνωρίστε τους σχεδιαστές

Στο πλαίσιο του τελικού σταδίου του διαγωνισμού, κάθε φιναλίστ δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο που παρουσίαζε τον εαυτό του και μοιραζόταν την ιστορία πίσω από το σχέδιό του. Αυτά τα βίντεο μας έδωσαν μια γεύση από τα δημιουργικά μυαλά πίσω από τις εκτυπώσεις και πρόσθεσαν μια προσωπική πινελιά στον διαγωνισμό. Ήταν συγκινητικό να βλέπουμε τα πρόσωπα και να ακούμε τις φωνές των ταλαντούχων ατόμων που έκαναν αυτόν τον διαγωνισμό τόσο ξεχωριστό.

Η τελική ψηφοφορία

Η εξουσία επιλογής του νικητήριου σχεδίου δόθηκε στα χέρια των υπέροχων πελατών μας. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη, με ένα ενθουσιώδες ξεχείλισμα ψήφων. Μετά από μια συναρπαστική περίοδο ψηφοφορίας, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το νικητήριο σχέδιο είναι το "Comic Cuddles" της Kristen Nicola! Αυτή η γοητευτική και ιδιόρρυθμη εκτύπωση κατέκτησε τις καρδιές της κοινότητάς μας και βρίσκεται τώρα στην παραγωγή.

Σύντομα: Comic Cuddles

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι το "Comic Cuddles" θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση εκτύπωσης αυτό το φθινόπωρο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και να είστε έτοιμοι να προσθέσετε αυτό το απολαυστικό σχέδιο στη ντουλάπα του μικρού σας!

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στο Zipster Design Challenge, από τους ταλαντούχους σχεδιαστές μέχρι τους καταπληκτικούς πελάτες μας που ψήφισαν. Η δημιουργικότητα και η υποστήριξή σας κάνουν το Zipster Baby κοινότητα πραγματικά ξεχωριστή. Ανυπομονούμε να δούμε τα μικρά σας στο 'Comic Cuddles' και να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι της δημιουργικότητας των πελατών μας τα επόμενα χρόνια. Zipster Design Challenge!

Ανάγνωση επόμενη

The Ultimate New Parent Checklist
4 Tips to Help Your Baby Transition to Solid Foods

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.