Τι κάνει ένα αμφίδρομο φερμουάρ τόσο εύκολο;

What Makes a Two-Way Zip So Easy? - Zipster

Όταν πρόκειται να αγοράσετε μαγιό για το μικρό σας, είναι σημαντικό να κάνετε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις. Πιο συγκεκριμένα - πόσο εύκολα μπορείτε να ξεκουμπώσετε το μαγιό για αλλαγές στη μέση της νύχτας;

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι στολές ύπνου που δυσκολεύονται στην πλοήγηση. Η ύπαρξη πολύπλοκων κουμπιών και κουμπωμάτων μπορεί γρήγορα να μετατρέψει ένα χαρούμενο, κοιμισμένο μωρό σε ένα γκρινιάρικο, άβολο μωρό, οπότε είναι σημαντικό να σκεφτείτε εκ των προτέρων και να αγοράσετε ένα παιδικό υπνόσωμο που να βγαίνει εύκολα και να κρατάει το μωρό ζεστό. Σε αυτό το σημείο έρχονται τα υπνόσακουλα με φερμουάρ 2 κατευθύνσεων. 

Γνωστά ως τα πιο εύκολα βρεφικά grows της αγοράς, τα ολόσωμα με φερμουάρ είναι το ρούχο που χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας σημαντικά ευκολότερη όταν πρόκειται για ακαταστασίες, αλλαγές πάνας και προσπάθεια να ελιχθείτε γύρω από ένα υπνόσωμα τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Αλλά τι ακριβώς κάνει ένα φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης τόσο εύκολο; Αξίζουν πραγματικά τη διαφημιστική εκστρατεία; 


Κρατούν τα μωρά ζεστά κατά τη διάρκεια των αλλαγών πάνας


Κάθε νέος γονιός έχει προσπαθήσει να τελειοποιήσει την πολύπλοκη διαδικασία που είναι η νυχτερινή αλλαγή πάνας. Το να αλλάζετε πάνα χωρίς να ξυπνάτε το μωρό σας που κοιμάται δεν είναι για τους αδύναμους. Τη στιγμή που βγάζετε το μαγιό του μωρού σας και το δέρμα του εκτίθεται στον δροσερό αέρα, ξυπνάει - συνήθως κλαίει επειδή κρυώνει. 

Όταν ντύνετε το μωρό σας με μια φόρμα με φερμουάρ 2 κατευθύνσεων, χρειάζεται να ανησυχείτε μόνο για το άνοιγμα του φερμουάρ στο κάτω μέρος της φόρμας για την αλλαγή πάνας. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν άνετα και ζεστά καθ' όλη τη διάρκεια της αλλαγής - διατηρώντας τόσο το μωρό όσο και εσάς ευχαριστημένους αφού ξοδέψατε τόσο χρόνο για να το κάνετε να κοιμηθεί. 


Σας εξοικονομούν χρόνο

Γνωρίζατε ότι η χρήση ενός βρεφικού φορέματος με φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης εξοικονομεί περίπου 30% χρόνο σε σχέση με τα βρεφικά φορέματα με αναδυόμενο φερμουάρ; Είτε το μωρό σας δεν είναι οπαδός των αλλαγών πάνας είτε πρέπει να αντιμετωπίσετε γρήγορα μια έκρηξη κακάκια για 5η φορά εκείνη την ημέρα, το να έχετε ένα υπνόσακο που μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε γρήγορα είναι σωτήριο για αμέτρητους λόγους. 

Έχετε ήδη αρκετά στο πιάτο σας ως νέος γονέας. Μην περιπλέκετε τα πράγματα με φανταχτερά μαγιό που χρειάζονται αιώνες για να τα ξεκουμπώσετε. Αντ' αυτού, επιλέξτε ένα πουλόβερ με φερμουάρ που σας δίνει το δώρο του χρόνου. 


Σας βοηθούν να κρατάτε τα πράγματα καθαρά


Τα μωρά είναι ακατάστατα. Είτε το μικρό σας έχει μόλις αρχίσει να απογαλακτίζεται είτε εξακολουθεί να περνάει πολλές πάνες την ημέρα, τα ολόσωμα μπορεί να λερωθούν γρήγορα όταν είναι δύσκολο να τα βγάλετε από το μικρό σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα κουμπωμένο πουκάμισο όταν αντιμετωπίζετε μια βρώμικη κατάσταση κάτω από τα πόδια, οπότε βοηθήστε να διατηρηθούν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο καθαρά και επενδύστε σε ένα μαγιό με φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης. 


Εύκολη πλοήγηση στο σκοτάδι

Όταν αλλάζετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνιστάται να κρατάτε τα φώτα χαμηλά και να αποφεύγετε τα πολλά ερεθίσματα για να διατηρήσετε το μικρό σας ήρεμο και χαλαρό. Αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς εύκολο να το κάνετε όταν προσπαθείτε να πλοηγηθείτε ανάμεσα σε αμέτρητα κουμπιά που δεν φαίνεται να τελειώνουν! Χρειάζεστε επιπλέον φως για τα περίπλοκα ολόσωμα. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσει το αγγελούδι σας που κοιμάται. 

Με τα φορμάκια με φερμουάρ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το φερμουάρ στο κάτω μέρος του μωρού σας και είστε έτοιμοι. Τέρμα το ψάξιμο με τα κουμπιά στο σκοτάδι. Δεν χρειάζεται να ξυπνάτε ξανά το μωρό σας για πολλοστή φορά επειδή ανάψατε τα φώτα. Τα φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης είναι ο φίλος που χρειάζεστε όταν πρόκειται για αλλαγές πάνας στο σκοτάδι. 


Αποκτήστε το δικό σας σήμερα

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές των υπνόσακων πιο εύκολες από ποτέ, βοηθώντας παράλληλα το μωρό σας να νιώθει άνετα μέσα σε μαλακό, άνετο και αναπνεύσιμο ύφασμα μπαμπού, επενδύστε στο πρώτο σας Zipster σήμερα. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ένα Zipster onesie είναι το μαγιό που χρειάζεστε για να κρατάει χαρούμενους τόσο τους γονείς όσο και τα μωρά, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας ανά κάνοντας κλικ εδώ

Ανάγνωση επόμενη

Bamboo-zled - Zipster
Top 5 Baby Shower Gifts for Parents - Zipster

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.