Πρέπει να έχετε αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών του μωρού σας

Must Have Items on Your Baby Wish List - Zipster

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την προετοιμασία για τον ερχομό του μικρού σας. Είτε βρίσκεστε σε πλήρη κατάσταση φωλιάσματος είτε απλά προσπαθείτε να καταλάβετε ποια αντικείμενα είναι πραγματικά αυτό το να έχετε, μπορεί να σας μπερδέψει η πλοήγηση στον χαοτικό κόσμο των βρεφικών προϊόντων. 

Με τόσα πολλά διασκεδαστικά και συναρπαστικά πράγματα εκεί έξω, μπορεί να αναρωτιέστε τι πραγματικά χρειάζεστε για τις συναρπαστικές μέρες που έρχονται.

Μη φοβάστε, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα απαραίτητα είδη για τη λίστα επιθυμιών σας για το μωρό - δημιουργήθηκε από μαμάδες, για μαμάδες! Δείτε τα αγαπημένα μας προϊόντα για μωρά παρακάτω: 


Μαξιλάρι θηλασμού


Αν θέλετε να θηλάσετε, μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε διάφορους σταθμούς στο σπίτι σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σημαντικά κομμάτια που χρειάζεστε σε απόσταση αναπνοής. Ειδικά αν το μικρό σας αποκοιμηθεί μετά! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως νερό, σνακ και κυρίως μαξιλάρια θηλασμού!

Τα μαξιλάρια θηλασμού είναι απίστευτα χρήσιμα για τη στήριξη του μικρού κατά τη διάρκεια του θηλασμού εκείνες τις πρώτες ημέρες. Δεδομένου του πόσο μικροσκοπικά είναι τα νεογέννητα, το να τα κρατάτε στηριγμένα ενώ προσπαθείτε να θηλάσετε για ώρες μπορεί να γίνει κουραστικό και άβολο. Τα μαξιλάρια θηλασμού βοηθούν σε αυτό! 

Απλά στηρίξτε το μωρό σας σε ένα μαλακό και άνετο μαξιλάρι θηλασμού για να το βοηθήσετε σε αυτές τις πολύωρες νύχτες θηλασμού. Το μωρό σας και η πλάτη σας θα σας ευχαριστήσουν! 


Μηχανή λευκού θορύβου


Όλο και περισσότερες οικογένειες αρχίζουν να χρησιμοποιούν μηχανήματα λευκού και ροζ θορύβου για να βοηθήσουν τα μικρά τους να αποκοιμηθούν. Καθώς τα μωρά είναι συνηθισμένα σε δυνατούς ήχους και καρδιοχτύπι πριν γεννηθούν, μπορεί να είναι ελαφρώς ενοχλητικό για αυτά να προσπαθούν να αποκοιμηθούν σε απόλυτη σιωπή. Τρελό, έτσι δεν είναι; 

Τα μηχανήματα λευκού θορύβου μπορούν να βοηθήσουν το μωρό σας να αποκοιμηθεί ήρεμα. Βοηθούν επίσης να πνίξουν τον ήχο των θορυβωδών κουζινών και του εξωτερικού θορύβου, καθιστώντας τα την τέλεια προσθήκη για οικογένειες που ζουν σε μικρά σπίτια ή στην πόλη. 


Μπλούζα με φερμουάρ


Τα νεογέννητα χρειάζονται αλλαγή πολύ. Ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν προσπαθείτε να καλύψετε τον απαραίτητο ύπνο. Αντί να ντύνετε το μωρό σας με ένα φορμάκι με κουμπιά που είναι άβολο να το βγάλετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, επενδύστε σε ένα φορμάκι με φερμουάρ που κλείνει και στα δύο άκρα! Αυτό κρατάει το πάνω μισό του μωρού σας ζεστό ενώ το αλλάζετε, βοηθώντας να αποφύγετε τα δάκρυα και ακόμα καλύτερα, κρατώντας το να κοιμάται ενώ το αλλάζετε! 

Zipster Τα onesies όχι μόνο περιέχουν φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένα από 95% βουτυράτο μαλακό μπαμπού. Ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα των νεογέννητων, αυτό το ελαφρύ και αναπνεύσιμο υλικό βοηθά τα μικρά να κοιμούνται άνετα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για υπερθέρμανση. 


Σταθμός αλλαγής ρούχων


Ως νέος γονιός, μπορεί να βρεθείτε να προσπαθείτε να χειριστείτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Να γίνετε νέος γονιός για πρώτη φορά. Να συμβαδίζετε με τη δουλειά σας. Να προσπαθείτε να διατηρήσετε μια κοινωνική ζωή. Να παραμείνετε σε εγρήγορση με τις δουλειές του σπιτιού. Ο κατάλογος συνεχίζεται! Με τόσα πολλά πράγματα να σκέφτεστε ανά πάσα στιγμή, γιατί να μην κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με πράγματα όπως οι σταθμοί αλλαγής; 

Οι σταθμοί αλλαγής έρχονται σε διάφορα σχήματα, σχέδια και μεγέθη. Συνήθως περιέχουν θήκες όπου φυλάτε σημαντικά πράγματα για το μωρό, όπως πάνες, μαντηλάκια, επιθέματα στήθους, εφεδρικά φορμάκια και πολλά άλλα! Αντί να προσπαθείτε να φέρετε τα διάφορα κομμάτια που χρειάζεστε όταν αλλάζετε το μικρό σας για τέταρτη φορά εκείνη την ημέρα, γιατί να μην τα έχετε όλα σε ένα μέρος για να γλιτώσετε το επιπλέον άγχος; 


Καθρέφτης καθίσματος αυτοκινήτου


Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, τα παιδιά είναι γενικά υποχρεωμένα να χρησιμοποιούν καθίσματα αυτοκινήτου με την όψη προς τα πίσω μέχρι να γίνουν τουλάχιστον 15 μηνών. Πολλοί ειδικοί συνιστούν μάλιστα να κρατάτε τα παιδιά σας σε καθίσματα αυτοκινήτου με την πλάτη προς τα πίσω και μετά την ηλικία αυτή, ακόμη και μέχρι τα 4 έτη! Με το μικρό σας να περνάει τόσο πολύ χρόνο κοιτάζοντας προς την άλλη πλευρά όταν είστε έξω, μπορεί να είναι λίγο νευρικό να μην ξέρετε αν είναι εντάξει - ειδικά αν οδηγείτε εσείς. 

Γι' αυτό είναι πολύ χρήσιμο να επενδύσετε σε έναν καθρέφτη καθίσματος αυτοκινήτου! Απλά γλιστράνε πάνω από το προσκέφαλο του πίσω καθίσματος, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το μωρό σας ενώ οδηγείτε. Ενώ δεν κρατούν μόνο το μωρό σας ασφαλές και προστατευμένο, κάνουν και διασκεδαστική ψυχαγωγία για το μικρό σας! Είναι απαραίτητο για κάθε γονέα που σκοπεύει να οδηγεί το μωρό του. 


Πρέπει να έχετε αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών για το μωρό σας

Αν αναρωτιέστε ποια αντικείμενα πρέπει να προσθέσετε στη λίστα με τις φετινές επιθυμίες του μωρού σας, εξετάστε τα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω. Μπορεί να αναρωτηθείτε πώς ζούσατε ποτέ χωρίς αυτά! 



Ανάγνωση επόμενη

Top Baby Names by Country - Zipster
Best Valentine’s Day Presents for New Mums - Zipster

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.